Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

הכי פשוט שיש !
לוקחים פס עוגת שיש
חותכים ל- 3 חלקים שווים
מניחים חתיכה ראשונה
מטפטפים מעט סירופ סילאן
ממלאים בקצפת בין השכבות (סהכ 3 שכבות )
ומעל השכבה האחרונה עוד מעט קצפת
ומעל כל הטוב הזה מורחים גנאש שוקולד ולמקרר !

מצרכים :
פס 1 עוגת שיש (באינגליש קייק)
להרטבת העוגה :
רבע כוס סילאן
רבע כוס מים רותחים
רבע כפית נס קפה
מערבבים בכף

לקצפת:
250 מיל קצפת פרווה/חלבית
3 כפות פודינג וניל
כף סוכר
מקציפים היטב היטב את כל מצרכי הקצפת
לגנאש שוקולד
125 מיל קצפת צמחית/חלבית
100 גרם שוקולד מריר
ממיסים במיקרוגל
ומערבבים היטב

לעוגת שיש
מצרכים
בכוס ח.פ חם
בקערת המקסר
3 חלבונים L
חצי כוס סוכר
1 סוכר וניל
קערה נפרדת :
3 חלמונים
חצי כוס סוכר
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמן
חצי כפית גרידת תפוז/לימון

קערה נוספת:
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כף פודינג וניל

אופן ההכנה :
את החלבונים
להקציף היטב ולהוסיף בהדרגה
חצי כוס סוכר + סוכר וניל
לאחר הקצפה מוסיפים
חצי כוס שמן ואת ו- 3 חלמונים
וחצי כוס מיץ תפוזים
מעט גרידת תפוז או לימון
מוסיפים את קמח לסירוגין אבקת אפיה ופודינג וניל ומערבבים בתנועות עטיפה .
משמנים 2 תבנית אינגליש קייק ויוצקים את רוב הבלילה ולהשאיר מהבלילה 3- 4 כפות לקישוט ושיוש
מוסיפים לבלילה ששמנו בצד כף שוקולית וכפית קקאו מערבבים היטב .
לוקחים את בלילת השוקולד ובעזרת כפית מניחים מעל שתי התבניות שבתוכם הבלילה הלבנה
ובעזרת קיסם עושים צורות של שיש.
לא חובה ! אני הוספתי רבע כוס שוקולד צ'יפס מקומחים פזרתי אותם מעל העוגה .
אופים בחום בנוני עד שקיסם יוצא יבש ! בערך 35 דקות

קינוח עשיר שכבות שיש קצפת וגנאש _מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים