Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 וחצי כוסות קמח
כף שמרים יבשים
רבע כוס שמן
כוס ושליש מים פושרים
כפית גדושה מלח
3 כפות סוכר
100 גרם חמאה רכה

במיקסר או ללוש ידנית.ללוש את הקמח, שמרים וסוכר. ומתחילים ללוש במהירות נמוכה. מוסיפים שמן וכוס מים ועוד דקה של לישה. מוסיפים בהדרגה את שאר המים עד לקבלת בצק רך, חלק ומעט דביק . לשים כ 9 דקות ובסוף מוסיפים את המלח ולשים עוד כ2 דקות.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה
מחלקים את הבצק ל 8 כדורים
מרדדים כל כדור לעלה דק, מורחים בעדינות ובנדיבות חמאה על כל שטח העלה .
יוצרים שבלול .
בתבנית מרופדת בנייר אפייה . מסדרים את יתר השבלולים.
מכסים מגבת לחה ומתפיחים כ 45 דקות עד להכפלת הנפח. .
מחממים תנור ל 175 מעלות.
אופים את הקובניות כ -20-25 דקות או עד שהן תפוחות ובצבע זהוב עמוק בחלק העליון ומעט זהובות בחלק התחתון.😋

קובניות טעימות בטרוף 😋🔥_מתכון של ברכה זולינג
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

86 מתכונים