Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח מנופה כף גדןשה שמרים יבשים.כף מלח.שלוש כפות סוכר. שתיים וחצי כוסות מיים חמימים לא יותר להוסיף בהדרגה.בקערה לערבב את החומרים לשים את המלח בצד בקערה להוסיף מיים וללוש לבצק דביק מעט.לכסות רבע שעה עים נילון ומעל מגבת.ללוש שוב בידיים משומנותולתת תפיחה שעה בקערה מכוסה.לחלק לשמונה כדורים.לפתוח כל כדור ולמרוח בחמאה מומסת לגלגל לשבלול ולסדר בתבנית.למרוח ביצה מעל לפזר פרג או ושומשום לתת תפיחה אחרונה 20 דקות.(אני בקערה קיצצתי פטרוזיליה ושמן .)לחמם תנור 190 מעלות להכניס את התבנית לתנור המחומם שהקובניות.מוכנות למרוח את השמן והפטרוזילה ולהחזיר לעשר דקות🌹

קובניות😋_מתכון של ברכה זולינג
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

23 מתכונים