Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים:⚘
2 קילו קמח
4 כפות שמרים
6 כוסות מים
1 וחצי כוסות סוכר
1 כוס שמן
2 כפות מלח

לציפוי ביצה ושומשום

אופן ההכנה:⚘
לנפות קמח לעשות גומה
לשים מים סוכר שמרים
ללוש יחד להוסיף שמן ומלח ללוש לבצק חלק לכסות בניילון ומגבת
בחורף יותר קשה להתפיח
לשים במקום חמים לאחר שעה התפחה לנוציא אויר ללוש שוב לתת לנוח עוד חצי שעה לחלק לעיגול מכל עיגול לרדד ולעשות
רצועות מכל רצועה לעשות ציפורים אני שמתי לעין
ציפורן שלם להניח על תבנית אפיה לתת לתפוח 40 דקות למרוח ביצה לאפות בחום 180 מעלות 25 דקות⚘roz

לחמניות ציפור_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים