Share with:


בשרי

אופן הכנה

חומרים למעטפת:
2 כוסות סולת
כוס וחצי מים
מעט מלח
1 כף שמן
לערבב היטב
(לתת מנוחה של שעה עד שהמים יספגו)

ללוש את התערובת של הסולת לאחר המנוחה. (התערובת צריכה להיות רכה אך לא נוזלית!)

למלית:
500 גרם בשר טחון
1 בצל מגורד
1/2 צרור פטרוזיליה/סלרי קצוצה (מה שאוהבים. אני שמתי סלרי)
מלח ופלפל שחור
ולערבב היטב.

למרק:
3 כפות שמן
1 בצל חתוך גס
שיני שום
סלרי קצוץ
דלעת קלופה וחתוכה
לאדות כרבע שעה.

בקערה לשים
3 כוסות מים חמים
מיץ סחוט מ-2 לימון טרי
כ 3 כפות סוכר
כף מחוקה של מלח
2 כפות של רסק עגבניות
לטעום טעמים ולשפר טעמים.

ליצור מהבצק כדורים קטנים ולשטח בכף היד במרכז להניח ממילוי הבשר ולסגור מסביב את הבשר ולסגור את הקובה.
(לעבוד עם ידיים רטובות).
מביאים את המרק לרתיחה
ומוסיפים את הקובות.
מנמיכים את האש ומבשלים
(עד לריכוך הדלעת והקובה).

קובה סולת עם דלעת_חמוץ מתוק 🌺 _עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

49 מתכונים