Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 כוסות סולת
כוס וחצי קמח
קורט מלח
כוס שמן
כוס מים (בהדרגה)

אופן ההכנה-
1) לערבב את כל החומרים בקערה
מים להוסיף בהדרגה.
2) בצק רך ונעים למגע, שניתן לעבד ביד.
3) להניח במקרר לשעתיים ( אפשר יותר).
4) לכדרר כדור דק ולהכניס מקציפן .
5) להניח לשעה מנוחה במקרר.
6) לטגן בשמן עמוק.
7) לטבול בסירופ סוכר( דבש).
סירופ סוכר-
4 כוסות סוכר
2 מים
מיץ מחצי לימון סחוט.
מביאים לרתיחה , מנמיכים ומבשלים
עוד 10 דקות.

מרציפן-
500 גרם שקדים מולבנים וטחונים
2 כוסות אבקת סוכר
2 כפות מיץ לימון.
חצי כפית תמצית שקדים
מערבבים ביחד , ללוש הייטב.
עד שהמרקם רך ונעים ומגע,
שמזכיר פלסטלינה.
( מי שרוצה יכול לקנות שקדים עם קליפה,
להשרות במים , לקלף ולייבש ואז לטחון).
חג חנוכה שמח ומתוק🍩🍩🍩🍩🍩

המתכון בהשראת השף אסף גרניט

קובה מתוקה וטעימה💞_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים