Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

חומרים לציפוי:⚘roz
כוס בורגול דק
כוס קמח כוסמין בהיר
2 כפות שמן זית
כפית שטוחה כמון
כפית מחוקה פפריקה מתוקה
כפית מחוקה מלח

אופן ההכנה :⚘
לנקות את הגרישה לשים בקערת מים 15 דקות לסנן
לשים בקערה לנפות קמח כוסמין לשים תבלינים לתת לנוח 10 דקות

אופן הכנת המילוי:⚘
לחתוך את הבצל
לטגן 3 בצלים אדומים
לחתוך 4 פיטריות פורטובלו ו4 פיטריות שמפיניון טריות לטגן הכל להוסיף רבע כוס צנוברים
להזהיב הכל יחד לקרר
ולקחת עיגול בצק עם הבוהן לעשות חור למלא
ולסגור לצורת אליפסה⚘roz

קובה בורגול_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

171 מתכונים