לבשל עד לבישול מלא : 3 כוסות אורז עם 5 כוסות מים ,כפית כורכום ,כפית מלח,כפית פלפל שחור ולקרר. (טחנתי את האורז מבושל )לא חובה להוסיף : 3 ביצים ,כוס קמח אורז חד פעמי לשתיה קרה ולערבב הכל יחד לעיסה .
לבשר טחון
לטגן בצל קצוץ עד להזהבה להוסיף חצי קילו בשר טחון מלח פלפל שחור וכפית בהרט ולפרק עם מזלג עד לטיגון מלא .
לפתוח על כף היד מעיסת האורז למלא בבשר ולסגור.
יש להיעזר עם קערית מים לפתיחת הבצק.בערב חג לצפות בקמח תפוחי אדמה ובביצה ולטגן בשמן .(לא עמוק עד חצי גובה מהקובה)