Share with:


חריף בשרי

אופן הכנה

מצרכים –
1 קילו בשר צלי – פרוס פרוסות בעובי
"אצבע" ( אפשר לבקש מהקצב שיפרוס לכם )
1 כף קמח
250 גרם גרגירי חומוס – מושרים לילה שלם עם 1/4 כפית אבקת אפיה
3- 4 פלפל אדום יבש ( לא חריף )
6 שיני שום – חתוך לחצי
3 כפות שמן
1/2 כפית בהרט
1/2 כפית שבבי צ'ילי
1/2 כפית כרכום
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מלח
1/2 ליטר ציר בקר / מים

הכנה –
בסיר מבשלים את החומוס עם מים שעה מסירים מהאש שוטפים ומסננים. .
מפלפלים מעט את הבשר מקפחים קלות , מחממים סיר רחב עם שמן מטגנים את הבשר צריבה מדקה מכל צד .
מוסיפים את הפלפלים והשום מטגנים עוד דקה שתיים שהשום לא ישרף ,מוסיפים מים וחומוס מבשלים שעה על להבה נמוכה ,להוסיף תבלינים להמשיך לבשל עוד 40 דקותעד שנוזלים הצטמצמו.

צלי עם חומוס פיקנטי
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

117 מתכונים