Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

כוס מדידה חד פעמי חם
1 וחצי כוסות מים
חצי כוס סוכר
חצי כפית לא גדושה מלח
רבע כפית א.סודה לשתיה
200 ג' חמאה \ מחמאה
2 וחצי כוסות קמח
5 ביצים L

ההכנה
הסיר קטן שמים את המים הסוכר מלח וסודה ומבאים לרתיחה מוסיפים את החמאה וממשכים לבשל עד להמסה של החמאה.

להסיר מהאש ולהוסיף את הקמח לבחוש טוב עד לקבלת בצק לצנן מעט ולהוסיף ביצה

לבחוש היטב ולהמשיך
ככה ביצה אחרי ביצה כשהבצק מוכן להעביר לשקית זילוף ולזלף לתוך שמן עמוק וחם.

להוציא לצפות בסוכר…

צ'ורוס
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

148 מתכונים