Share with:


חלבי

אופן הכנה

כל כך הרבה פעמים הכנתי אותה והיא פשוט נהדרת.
כמובן שהיא מתאימה לחג השבועות.

מצרכים :
12-15 עלי פילו מופשרים כל הלילה במקרר
1 שמנת מתוקה 250 מ״ל
חצי כוס חלב
חצי חבילה עלי מנגולד קצוצה/ או תרד
חצי קופסה קוטג׳
3 ביצים
כוס גבינה מגורדת, אני שמתי גבינת גאודה וחלומי.
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
לוקחים 2-3 עלים משמנים אותם בחמאה או שמן זית.
מגלגלים אותם לרולדה ואז חותכים אותם לרצועות.
ככה לוקחים כל פעם 2-3 עלים.
מניחים בקערה את הרצועות ביחד עם כל שאר המצרכים,
מערבבים היטב.
נותנים לתערובת לנוח חצי שעה.
מחממים תנור, משמנים תבנית בגודל 24-26,
מוזגים את הבלילה לתבנית.
מגרדים מלמעלה עוד גבינה קשה.
אופים בחום 180 מעלות, כ-50 דקות או עד שמזהיב.
היא כל כך טעימה, יש חשש גדול לחיסול ממוקד…
מרוש׳קה ❤️❤️

פשטידת פילו עם גבינות ומנגולד_מתכון  של מרי שקד שירזי – מאסטר מתכונים
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

90 מתכונים