Share with:


חלבי

אופן הכנה

לאוהבי הפרג שבנינו ❤ עונג בכל ביס ❤להצלחה חשוב להשתמש בפרג טחון טרי ולא בשקיות !!
לבצק
לעבד בוו גיטרה או בידיים לפי סדר החומרים :
2 ורבע כוסות קמח (כוס מדידה לשתיה חמה )
1 כפית שטוחה שמרים יבשים
3 כפות אבקת סוכר
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות בטמפ' החדר
1/3 כוס חלב וביצה .
הבצק יוצא מעט דביק זה בסדר (ניתן להיעזר במעט קמח להורדת הבצק מהמיקסר 🙂 לעטוף בנילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה
למילוי : להמיס בתוך סיר : 40 גרם חמאה , 3 כפות סילאן , או דבש , 1/2 כוס חלב, 1/3 כוס סוכר לבן או חום ולהוסיף : 2.3/4 כוסות פרג טחון וטרי לבשל כ 6-7 דקות ולהטמיע ביצה אחת במהירות..ו… 3/4 כוס צימוקים (לא חובה ) כפית תמצית וניל איכותית מוסיף המון
להכניס למקרר לשעה של התייצבות .
לחלק את הבצק ל 2 לפתוח כל כדור ולשטח על תבנית פאי או חד פעמי למלא במילוי ולכסות עם הבצק הנוסף .
להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד להשחמת הבצק .
לצנן ולפזר אבקת סוכר.(יש סיכוי שיצאו 2 רולדות בחד פעמי אינגליש .

תהנו ותכינו עם מלא אהבה וחיוך .

מתכוןמתכון

פרסבורגר❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

946 מתכונים