Share with:


בשרי

אופן הכנה

2 לבבות חזה עוף
קופסה קטנה פטריות טריות
1בצל
10 עלי סיגר
3כפות שמן זית
תבלנים
מלח כפית
פלפל שחור כפית
כמון כפית
קימון כפית
כורכום כפית
לפיזור מעל הפסטיה :
כפית סוכר
כפית קינמון
פיסטוק שבור גס
הכנה:
חותכים בצל מטגנים במחבת עד לזהבה מוסיפים חתיכות חזה עוף מוסיפים פטריות מטגנים הכל ביחד הבשר מוציא נוזלים עד שמתאדה מוסיפים תבלנים .
לוקחים תבנית שמים 5יח עלי סיגר כל אחד מורחים בשמן שמים מילוי מכסים עם עלים גם עליהם מורחים שמן מעל מפזרים כפית סוכר עם קינמון ופיסטוק שבור לחתיכות עבות. לחממם תנור ל200 ול30 דק אפייה.
בתאבון

פסטיה טעימה מאוד._מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

103 מתכונים