Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

כל כל אחד והקינוח שלו ליד הקפה…
וזה שלי😘

2 ביצים
חצי ליטר מים
+חצי ליטר חלב (אם רוצים שהמתכון יהיה פרווה אז שמים ליטר מיים ואם רוצים חלבי אז ליטר חלב)
חצי קילו קמח
כפית מלח
חצי כפית אבקת אפיה
סוכר לפי הטעם
ובסוף רבע כוס שמן

לערבב עם מקסר עד שאין גושים
הבלילה צריכה לנוח 15 דקות במקרר
היא צריכה להיות נוזלית.
לשמן מחבת ולנגב עם נייר סופג ולמזוג כל פעם קצת, שזה ימלא את המחבת.
הפנקיק צריך להיות דק
חצי דקה לכל צד, עד שהפינות של הפנקק עולות מהמחבת…
אז שיהיה בתאבון למי שיכין את המתכון😋

פנקייק
גלית נחמןספר המתכונים של
מתכון של

גלית נחמן

20 מתכונים