Share with:


בשרי

אופן הכנה

לבצק: 5 כוסות קמח(כוס חד פעמי שתיה חמה)
כף וחצי שמרים יבשים.
כף וחצי סוכר
כפית מלח.
כוס וחצי -2 כוסות מים
פושרים להוסיף את המים בהדרגה.
הבצק צריך להיות רך
ללוש ביד בתנועות קיפול.
למרוח מעל שמן זית ולכסות את הבצק שעה.
למילוי תבהית בשר בקר טחון.(יוצא כ500 גר')
חצי כוס צנוברים
מעט מלח
מעט פלפל שחור.
לטגן מעט את הצנוברים
לטגן מעט את הבשר טחון לתבל ולהניח בצד.
לאחר שהבצק תפח נלוש עוד קצת
נקרץ כדור בגודל כדור טניס נמתח על משטח משומן נניח במרכז כף מהבשר ,נקפל ונסגור לכדור(יש תמונה)ואז נשטח מעט ביד לפיתה ונניח בתבנית .
לאפות בחום 180.
35 דקות ❤❤❤

מתכוןמתכון

פיתות במילוי בשר וצנוברים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

200 מתכונים