Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

ללא התפחה …
מתכון נהדר, אני שנים מכינה ותמיד קוצר מחמאות
אתם פשוט חייבים להכין !!! 😛

מצרכים:

4 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
כפית סוכר
רבע כפית מלח
כף שמן זית
1 וחצי כוסות מים פושרים

אופן ההכנה :

מערבבים את חומרי הבצק ולשים היטב לבצק נעים ונוח.
מניחים בתבנית אפיה ומורחים עליו כפית שמן זית.
משטחים את הבצק על נייר אפייה.
שופכים עליו רוטב עגבניות שאוהבים,

אני מכינה רוטב מעגבניות מרוסקות, שמן זית, מלח, בזיליקום ושום כתוש.

מפזרים מעל את הגבינה ומעליה כל תוספת שאוהבים.

אופים כ-12 דקות בתנור בחום של 200 מעלות.
מהכמות הזו יוצאות שתי פיצות.
נשמר מעולה בהקפאה.

פיצת הבית
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

54 מתכונים