Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה


ל-4 פיצות בינוניות.
לבצק:
חצי קייג קמח פיצה או קמח רגיל
כף שמרים
כפית מלח
כפית סוכר
2כוסות מים חמימים

מנפים קמח עושים גומה שמים סוכר ומלח מערבבים מוסיפים שמרים מערבבים מתחילים להוסיף מים בהדרגה עד שיצא בצק לא נוזלי אבל דביק לוקחים שמן על היד טיפה ולשים את הבצק ואחר כך בתנועות כאילו מכנסים אוויר לבצק מכסים עם שקית ולתפיחה .כשתפח עוברים עליו עוד פעם ומתפיחים.
מכינים רוטב עגבניות:
1יח עגבניות מרוסקות
מלח כפית
פלפל שחור
1שן שום כתוש
3 עלי בזיליקום טרי חתוך דק
כפית פפריקה
כפית שמן זית
מערבבים הכל בסיר ועל הגז מרתחים 5דק.מקררים.
גבינות:
גבינה מוצרלה מגורדת או כל גבינה צהובה אחרת
פרמז'ן מגורד
מחלקים בצק ל-4 חתיכות
לוקחים תבנית שמים נייר אפייה שמים בצק מעל שופכים כפית שמן ומיישרים לעיגול את הבצק שמים רוטב ומעל פטריות או זיתים וגבינות .
לחממם תנור ל230 מעלות שיהיה חם ומכנסים פיצה אך שפיצה זהובה מוצאים מקררים חותכים ולזלול .ובתאבון .

פיצה של בית ..בצק אוורירי עם פטריות,זיתים ירוקים,וטונה_מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

98 מתכונים