Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

רכיבים:
5 פילה דג מושט טרי ונקי
מיונז או מיונז קל – למריחה על הדג
2 עגבניות טריות חתוכות לפרוסות
1/2 כוס כוסברה
תיבול: מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ותערובת תבלין מוכנה תיבול לדג
תבנית תנור עם נייר אפייה משומן קלות

ההכנה:
1. מחממים תנור ל-190 מעלות

2. מסדרים יפה ובמרווחים קלים את הדג בתבנית. שצד עם העור שלו כלפי מטה.

3. מתבלים את הדג ביד חופשית במלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה ובתיבול תבלין לדג במידה שאוהבים.
מורחים/מברישים קלות את המיונז על הדג.

4. מניחים את פרוסות העגבניות על הדג ומפזרים את הכוסברה מעל.
מתבלים שוב במלח את פרוסות העגבניות.

5. מכניסים לאפייה של כ-20-25 דקות.
לוודא שהדג והעגבניות נשארים עסיסיים ולא מתייבשים.
מוציאים מהתנור ומצננים קלות לפני הגשה..

פילה דג אפוי בתנור, עם מיונז, פרוסות עגבניה וכוסברה מתובל
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

130 מתכונים