Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים לבצק
בכוס חד פעמי קר:

בסיר:
כוס וחצי מים
חצי כוס שמן
2 כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל
וקורט מלח
כוס וחצי קמח
3 ביצים m

אופן ההכנה ;
להביא לרתיחה את כל המצרכים של הבצק מלבד הקמח.
ולהכין בקערה כוס וחצי קמח ולשפוך בפעם אחת את כל הקמח לסיר ולערבב עם כף עץ היטב לתערובת אחידה .
לכבות האש ולקרר את התערובת כ 40 דקות עד לקירור מלא !! שלב הקירור חשוב מאוד!
ניתן בשלב הזה להוסיף מעט צבע מאכל ורוד ולערבב היטב .
מעבירים את הבצק הקר לתוך קערת מיקסר ומוסיפים ביצה אחרי ביצה ולערבל במיקסר היטב היטב .
לבדוק אחרי הוספת 2 ביצים בדיקה בעזרת 2 אצבעות אם נמתח הבצק ולא נקרע זה מעולה.אם עדיין לא נמתח מוסיפים מעט מהביצה השלישית .
סהכ 3 ביצים !
להכניס את הבצק לשקית זילוף עם צנתר כוכב
לזלף ברווחים
מחממים תנור על 190-200 מעלות ואופים להזהבה נאה בערך 30-35 דקות מבלי לפתוח את התנור .

מילוי קצפת :
500 מיל קצפת צימחית/חלבית
4 כפות פודינג בטעם במבה מתוקה
3 כפות סוכר
חצי כוס חלב
להקציף היטב את כל מרכיבי הקצפת עד לקצפת יציבה
לחתוך כל פחזניה בעזרת סכין
מזלפים את הפחזניות בקצפת
מעל מפדרים אבקת סוכר 😋

בהצלחה אסתי❤️

פחזניות במילוי קצפת בטעם במבה אדומה ❤️_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

216 מתכונים