Share with:


פרווה

אופן הכנה

למרנג
6 חלבונים – למלא כוס שלמה.
2 כוסות סוכר.
להקציף במהירות גבוהה עד שנוצר מרנג יציב
להוסיף באיטיות
רבע כפית מלח
רבע כוס מיץ לימון
כף חומץ
להתחיל להוסיף לאט לאט למרנג תוך כדיי הקצפה מהירה.
להוסיף כף אבקת סוכר כף קורנפלור מנופים ביחד.
הכל לעשות בזהירות תוך כדיי הקצפה מהירה על מנת לא להפיל את המרנג.
ההקצפה צריכה להיות בערך 15 דקות אינטנסיביות.
לפזר מעט קורנפלור על נייר אפייה
לזלף מעל את הפבלובה.
לפזר מעליהם אבקת סוכר.
להכניס לאפייה 100 מעלות במצב טורבו למשך שעה וחצי .
הפבלובה צריכה להיות קשה מבחוץ ורכה מבפנים
לא כמו נשיקות מרנג
לצנן לאפסן בכלי אטום עם נייר הפרדה בינהן
במקום חמים
לא במקרר לא במקפיא
יכולים להחזיק מעמד חודש
אפשר להכין פבלובה ענקית או נשיקות

מתכוןמתכון