Share with:


חלבי

אופן הכנה

החומרים

חצי בצק פריך מתוק ומוכן של מעדנות

150 גר שוקולד מריר

.150 גר שוקולד חלבי

.2 כפות חמאת בוטנים

. 1 מיכל שמנת מתוק

הכנה:
לרדד בצק מעל תבנית פאי. לחורר במזלג ולהניח במקפיא כחצי שעה.לאפות ב180 עד להזהבה קלה ולצנן.

להמיס במיקרו, שוקולדים ושמנת מתוקה עד לקבלת נוסל חלק. להוסיף חמאת בוטנים ולאחד.

לשפוך מעל הפאי האפוי ולהניח במקרר להתיצבו

פאי שוקולד וחמאת בוטנים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

359 מתכונים