Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק:
4 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס נס קפה(האבקה)
2 כוסות קמח
50 גרם חמאה
חצי כוס חלב
אבקת אפיה
להקציף ביצים להוסיף שאר החומרים תוך כדי הקצפה בהדרגה.

לקצפת
שמנת מתוקה
4 כפות נס קפה(האבקה)
חצי שקית אבקת סוכר
וכן כן 50 גרם חמאה מומסת
כוס אגוזים טחונים
להקציף לקצף אחיד.

לאפות את העוגה ב2 תבניות חד פעמי עגולות.
לקרר ולהוציא
למרוח על עוגה אחת שכבה של קצפת ןאגוזים להניח עוד עוגה(הן יוצאות דקות)
ולמרוח שוב קצפת

פאי קפה ואגוזים (שחיתות מפוצצת קלוריות🤨)_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

172 מתכונים