Share with:


חלבי

אופן הכנה

🎂🍰🎂🍰
עוגה טעימה לאוהבי הקפה !!

חומרים לטורט: כוסות מדידה.
5 ביצים Xl
1 כוס סוכר
1.5 כפות נס קפה (להמיס ב-2כפות מים חמים)
50 גר חמאה מומסת
1 3/4 כוסות קמח תופח (1 כוס +ושלושת רבעי)
1 וניל

סירופ להרטבת העוגה:
1 כוס מים
2 כפות ליקר קפה
2 כפות סוכר
*** לערבב ולהניח בצד עד לשימוש

לקרם :
2 קצפת
1 כף נס קפה לא מגורען
1 כוס חלב
1 חפיסה אינסטנט פודינג וניל
סירופ מייפל… לפזר על העוגה לפני מריחת הקצפת.
***** להקציף את השמנת …להוסיף את שאר החומרים ולהניח במקרר

הכנת הטורט:
להפריד את הביצים, לתוך קערת המיקסר לשים את החלבונים להקציף כ-2 דקות…להוסיף את הסוכר בהדרגה…להמשיך ולהקציף כ-5 דקות…להאט את המיקסר ולהוסיף את שאר המרכיבים.

לצקת את הבלילה לתבנית 26 משומנת, לאפות בחום 160 כ-45 דקות.

לצנן את העוגה, לפרוס ל-3 חלקים ..להרטיב כל חלק בסירופ….למרוח קרם ולחזור על הפעולה….

לבסוף לפדר עם אבקת קפה נמס (לא מגורען)
מאחר שלא היה לי שמתי סירופ מייפל…יאמי.

***רצוי להשתמש בנס קפה של פעם
***הטיפ שלי טכניקה למילוי הקרם…..לאחר שפורסים את העוגה…להחזיר את החלק התחתון לתבנית …ולהמשיך את פעולת מילוי העוגה בתוך התבנית.

***גילוי נאות..הכנתי מספר פעמים את העוגה אך הפעם…..בטעות השתמשתי בקפה מגורען …היה טעים אבל ….עדיף קפה נמס של פעם.

בהצלחה !!!🎂🍰

עוגת טורט קצפת בטעם ...קפה
עוגת טורט קצפת בטעם …קפה

עוגת טורט קצפת בטעם …קפה
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

219 מתכונים