Share with:


בשרי

אופן הכנה

עלי גפן ממולאים

לקחתי 30 עלים של גפן טריים כמובן שטפתי אותם עם מים ומלח לאחר בערך חצי שעה שטפתי אותם והרתחתי מים חמים ושפכתי על העלים … העלים קיבלו צבע חום ירוק חזק בערך ואז לקחתי בשר טחון עם אורז לא מבושלים אוספתי שמיר קצוץ תבלינים מלח פלפל שחור שמן כמון ולימון סחוט חצי לימון ערבבתי הכול ביחד ומיליתי את העלים בתחתית הסירפרסתי תפוחי אדמה ואז גלגלתי את העלים וסידרתי את העלים שהיו צמודים אחד לשני מיליתי את הסיר עם 4 כוסות מים ובישלתי על אש גבוהה לאחר שזה רתח הנמכתי את הלהבה ובישלתי בערך עוד 30 -40 דקות מאחלת בהצלחה