Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

6 חלקי עוף
4 עגבניות קוביות
חצי שקית שעועית ירוקה קפואה(סנפרוסט)
7 גזרים בינונים רצועות
6 שיני שום פרוסים

תיבול….
3 כפות רסק עגבניות
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית פלפל לבן
חצי כפית כורכום
כך עלי נענע מיובשים
כף מלח
חצי כף פילדלפיה
כף סילאן
ההכנה…
מחמים 2 כפות שמן זית
שמיםאת העוף מס' דקות
לסגירה משני הצדדים
להוציא לצלחת

מוסיפים לסיר 2 כפות שמן זית
מוסיפים את הבצל לטיגון 3 דקות
מוסיפים את העגבניות והשום
ואת רסק העגבניות
מטגנים 5 דקות תוך כדי עירבוב
מוסיפים את הגזר לסיר
מוסיפים 5 כוסות מים
מגיעים לרתיחה
מנמיכים את האש
מכסים את הסיר
ומבשלים כ10 דקות

מסדרים את העוף בסיר מעליו את השעועית ועם כף מרטיבים
את העוף ואת השעועית בהרוטב
מוסיפים את הסילאן
מכסים וממשיכים בבשול
כ20 דקות נוספות על אש נמוכה

עוף עם שעועית ירוקה ורצועות גזר ברוטב אדום_יפה וקס-ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

569 מתכונים