Share with:


חלבי

אופן הכנה

שתפו ושימרו😋❤עוגת תפוחים טעימה.😋👍🏻
כוס מדידה חד פעמי לשתיה חמה.
להצטיד בשתי קערות .תבנית 26 או תבנית מרובעת עים נייר אפיה משומן מעט.

בקערה 4 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר , לערבל עים המיקסר ולהוסיף כוס סוכר לסירוגין להקציף 7 דקות.
להוסיף חצי כוס שמן חצי כוס חלב.לפרווה אפשר להמיר בתפוזים, או חלב קוקוס
כפית תמצית וניל ,
2 כוסות קמח מנופה, 2 כפיות אבקת אפיה.
לסגור את המיקסר ולקפל את הקמח עים כף בתנועות מעגליות , להוסיף חצי כוס שמן , וחצי כוס חלב לערבב עד לאיחוד.לא לערבב מהיר, בעדינות שהנפח לא ירד.
לחלק את הבלילה באופן שווה חצי חצי בשתיי הקערות
.בלילה אחת אחת שופכים לתבנית ומסדרים לשכבה אחידה.
מכניסים לתנור 180 מעלות לרבע שעה.
כשהעוגה בתנור. לקלף 5 תפוחים לנקות מגרעינים ולגרד במגרדת .
.להמיס 100 גר חמאה במחבת ,להוסיף את התפוחים שגירדנו ,מעל כף וחצי אגוזים טחונים, וקינמון , לפי טעמכם.
כשהעוגה יצאה מהתנור, לסדר על העוגה את התפוחים בשכבה אחידה, ומעל לשפוך את הבלילה השניה שתכסה את התפוחים,
לאפות בתנור 180 מעלות 30 דקות.
שהעונה התקררה לפזר אבקת סוכר😋
פיצה מפנקת עם שמן זית בקלי קלות_מתכון של בקי אוסגי – מאסטר מתכונים

עוגת תפוחים_מתכון של ברכה זולינג
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

63 מתכונים