Share with:


פרווה

אופן הכנה

להקציף 6 חלבונים ולסירוגין כוס ורבע סוכר עד לקצף לבן וקשה.
להוסיף
חלמונים ,
כוס שמן
רבע כוס מיץ תפוזים .

קערה שניה :
4 תפוחי גרנד או כל סוגי התפוחים לחתוך לקוביות קטנות או לגרד על פומפיה גסה -מומלץ גרנד
2 וחצי כוסות קמח מנופה
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
2 כפות קינמון (אפשר פחות )
כוס אגוזי מלך ערבבתי חצי כוס אגוזי מלך וחצי כוס פיסוקים מאוד משדרג

לערבב בין התערובות ב3 פעמים .
לאפות על 180 מעלות כ40-50 דקות
כוס מדידה חד פעמית לשתיה חמה
תבנית קוגלוף סיר פלא תבנית לטורט.
לשמן תבנית ולנגב בנייר סופג

בהצלחה ❤❤

עוגת תפוחים גבוהה עם אגוזים פיסטוקים וקינמון_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1176 מתכונים