Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
2 סוכר וניל
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
2 כפות שוקולית

הכנה:
להקציף חלבונים עם סוכר וניל וסוכר
לערבב קמח ואבקת אפיה
את החלמונים לערבב עם השמן והתפוזים
אחרי שהקצף מוכן מוסיפים לסירוגין את הקמח והתערובת הרטובה עד לאיחוד
מחלקים ל- 2 קערות, בקערה אחת מוסיפים את השוקולית ומערבבים
לשמן תבנית ולשפוך כל פעם מתערובת אחרת פעם לבן פעם מהחום
לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות כ- 50 דקות
מי שרוצה יכולה להוסיף פיצפוצי שוקולד מעל

עוגת תפוזים ושוקולית נהדרת_יפה דודיאן
יפה דודיאןספר המתכונים של
מתכון של

יפה דודיאן

30 מתכונים