Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

  • אורנה ועלני שרה מורד
    החומרים:
    5 ביצים מופרדות.
    1 ורבע כוסות סוכר.
    3/4 כוס שמן.
    1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי.
    רבע כוס מיץ לימון סחוט טרי.
    2 כוסות קמח כשר לפסח.
    1 שקית אבקת אפייה.
    1 קופסא פודינג וניל כשל"פ
    1 כוס שקד לבן טחון.

    ציפוי:
    רבע כוס מיץ לימון סחוט טרי.
    1 וחצי כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי.
    חצי כוס סוכר.
    2 כפות קונפלור.
    30 גר מחמאה של שימרית.

    הכנה::
    להקציף חלבונים לקצף יציב, בהדרגה, להוסיף, סוכר, ושמן וחלמונים.
    בקערה קטנה, לנפות את כל החומרים היבשים, לקפל לתערובת הביצים לסירוגין עם מיץ הלימון ומיץ התפוזים עד לקבלת בלילה אחידה.
    אפייה בתבנית עם נייר אפייה, תבנית 26, עם תנור מחומם מראש ל170.
    אפייה עד לקבלת קיסם יבש ולקרר.

    ואז… אפשר להכין את הציפוי
    להרתיח 1 כוס מיץ תפוזים , מיץ לימון וסוכר,
    לדלל חצי כוס מיץ תפוזים עם קונפלור ולערבב עם המיץ הרתוח.
    להסיר מהאש ולהוסיף מחמאה, לערבב עד לה מסה.
    לצפות את העוגה ולהשאיר להתייצבות במקרר.
    באהבה, אורנה ועלני😘😘😘😘😘

עוגת שקדים עם קרם תפוזים פרווה כשרה לפסח
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

356 מתכונים