Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

3 כוסות קמח.
50 גרם חמאה.
כף מחוקה שמרים.
ביצה.
כוס מים פושרים
3 כפות סוכר

למילוי:
4 תפוחים פרוסים לעיגולים דק.
2 כפות קינמון
2 כפות סוכר חום

ללוש היטב את הבצק להשאיר רק רבע שעה להתפחה.
לקמח משטח רידוד לרדד לעלה מרובע
לחתוך לרצועות ארוכות (יוצא 5 רצועות שוות).
להניח בשורה תפוחים שעירבבת עם הקינמון והסוכר בנדיבות ופשוט לגלגל
לקחת שוב רצועה להניח תפוחים בשורה ואת מה שגילגלנו להניח על הרצועה הישרה עם התפוחים ולגלגל שוב ביחד
וכך הלאה.
לאפות ברינג תואם 170 מעלות
שעה

עוגת שמרים תפוחים חגיגית_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

242 מתכונים