Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

המטבח הטוניסאי של בריגי'יט סבן

ממולאת עם שוקולד,מעט קינמון,והכי טעים ומוסיף חלווה וגורם לעוגת השמרים להיות רכה ונימוחה בפה.

3 ביצים
2 כפות שמרים יבשים
רבע כוס סוכר
חצי כוס שמן
100 גרם חמאה/מרגרינה
כוס מים פושרים.
קמח (כמה שלוקח הבצק.)

למילוי:
חלווה
אבקת קינמון
ממרח שוקולד

אופן ההכנה:
לוקחים קערה שמים את הביצים את החמאה/מרגרינה את המים והשמן ואת השמרים ולהוסיף קמח עד לקבלת בצק רך ועדין לא יבש ולא קשה.
לאחר מכן נותנים לו תפיחה של שעה וחצי עד שיכפיל את נפחו.
ברגע שתפח מחלקים את הבצק ל6 חלקים(כל צמה שווה 3 חלקים של בצק)
כל כדור פותחים במערוך ומורחים שוקולד מפזרים קינמון וחלווה מי שאוהב. (ליצור כאלה 3 בכדי ליצור צמה זאת אומרת אם יש 6 חלקים יוצא 2 צמות)
(כל אחד יכול ליצור צורות כרצונו לא חייב צמה)
לאחר כל השלבים הללו נותנים להם לתפוח עוד חצי שעה.
לאחר חצי השעה מברישים עם ביצה מעל.
ומחממים תנור בין 170-180 מעלות ומכניסים לתנור בערך בין 20-25 דקות עד שרואים שמשחים.
לאחר שמשחים מוציאים מהתנור ומצננים בחוץ ומתענגים לצד נס

עוגת שמרים משובחת_מתכון של בריג'יט רובין סבן – מאסטר מתכונים
בריג'יט רובין סבןספר המתכונים של
מתכון של

בריג'יט רובין סבן

8 מתכונים