Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

☕🌷🥖🥞🥐
בצק מצוין שאפשר למלא ולעצב איך שאוהבים של "מיקי שמו" שאני לא מפסיקה לאפות !!

לסירופ הסוכר: מדוד בכוסות מדידה.
1/2כוס מים
5 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל (1 שקית)
1 כפית מיץ לימון
**** לתוך סיר להכניס את כל המרכיבים , לבשל כ-דקות ולהניח בצד…עד לשימוש

חומרים לבצק:
3 רולדות
5.5 כוסות קמח רגיל
3/4 כוס סוכר
2 כפות שמרים
3 ביצים L
3/4 כוס מים פושרים (חלב)
175 גר' חמאה רכה -חתוכה לקוביות (מרגרינה)
1 וניל
1/2 כפית משפר אפיה (לא חובה)
גרידת לימון
קורט מלח

הכנת הבצק:,
לתוך קערת המיקסר לשים את כל המרכיבים…(מלבד החמאה.)…..ללוש מספר דקות לאיחוד הבצק …ולהוסיף את החמאה ….ללוש כ-5 דקות….
לכסות את הבצק ולהתפיח כשעתיים …או 4 שעות במקרר..(מומלץ להתפיח לילה במקרר)
לאחר ההתפחה לחלק את הבצק ל-3 כדורים, לרדד לעלה למלא במלית שאוהבים ולעצב כיד הדימיון…מתאים לכל תבנית….
ולהתפיח שוב כחצי שעה לפני האפייה.
במלית אצלי היא: רולדה 1 שוקולד, רולדה 2 במלית אגוזים, סוכר וקינמון….הרולד ה-3 בחרתי להכין כתר….😊
לפני אפייה למרוח ביצה….לאפות בחום 170 כחצי שעה א ועד להזהבה….(אני לא מרחתי ביצה)
לאחר האפיה למרוח את סירופ הסוכר כשהעוגות חמות.
בהצלחה!!🌷🌷

מתכוןמתכון

עוגת שמרים…במלית …. מה שאוהבים_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

190 מתכונים