Share with:


חלבי

אופן הכנה

קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
2 סוכר וניל
200 גרם חמאה מעט רכה (לא להמיס)
2 ביצים גדולות
1 כוס חלב אורז/ סוייה/ חלב חום פושר
1 כוס מיץ תפוזים
1-2 כפות תמצית ווניל איכותית שווה

המילוי
צנצנת נוטלה
80 גרם אינסטנט פודינג שוקולד

לסירופ
1.1/2 כוסות סוכר
1 כוס מים
סחיטה מ-1/2 לימון
על להבה בינונית לבשל עד להסמכה

בקערת מיקסר לשים את החומרים למעט החלב הפושר. ובשמרים. .
לערבב היטב ולהוסיף שמרים. ומעליהם ליצוק את החלב הפושר. להמשיך ללוש כ-10 דקות בקערה להכפלת הנפח. .
לחלק הבצק ל-2 ועל משטח מעט מקומח. לרדד לעלה ולמרוח נוטלה. ומעל לפזר את אינסטנט שוקולד. ולגלגל לרולדה. וכך לגבי העלה השני. .
בסיר פלא מרופד כולו בנייר אפיה. להניח רולדה אחת ואליה להמשיך לאורך ולהצמיד את הרולדה השניה. להשאיר שוב להתפחה. .
למרוח ביצה מקושקשת ולתנור.
תנור שחומם מראוש ל-180 מעלות. .
כשהעוגה נישלפת מהתנור למרוח סירופ מעל העוגה. מחכים כמה דקות. העוגה נישלפת במהירות מהתבנית. למרוח סירופ מסביב לעוגה .

עוגת שמרים אוורירית עם נוטלה _מתכון של ג'וליאנה רומני חכמון – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

68 מתכונים