Share with:


פרווה

אופן הכנה

לעוגה
200 גר שוקולד מריר
150 גר מחמאה.
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
5 ביצים
1 כוס קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס פרג טרי טחון
1 כוס שקד לבן טחון דק
חצי מיכל קצפת ריץ

לגאנש
חצי מיכל קצפת ריץ
100 גר שוקולד מריר

קישוט
50 גר שוקולד לבן פרווה.

הכנה
להמיס מחמאה ושוקולד מריר ולקרר.
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר. בהדרגה להוסיף סוכר ושוקולד מומס ולאחד לבלילה אחידה.
בקערה קטנה לערבב את כל החומרים היבשים ולהעבירם לבלילת הביצים בהדרגה ולסרוגין עם חצי מיכל קצפת ריץ עד לבלילה אחידה.
אפייה ב180 . תבנית 26. עד להזהבה ולקרר.
להמיס את חומרי הגאנש במיקרו עד לאיחוד. לצפות את העוגה ולעטר בשוקולד לבן….

עוגת שוקולד ופרג
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

369 מתכונים