Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 בצים
כוס ורבע סוכר
חצי כוס שמן
כוס קוקוס
כוס וחצי קמח א. אפיה 1
להקציף כ10 דק את הבצים והסוכר במהירות גבוההה .
להוריד מהירות ולהוסיף את שאר החומרים להתחיל עם השמן .
בסוף קמח ואבקת אפיה
להעביר לתבנית 20
ולאפות 160 מעלות כ40 דק פחות או יותר .
לקרר
להכין את הקרם
250 גר מסקרפונה
500 גר שמנת מתוקה
חצי כוס חלב מרוכז
סוכר כמה שרוצים .כחצי כוס
להקציף הכל בעדינות
3 כפות פודינג בסוף
חצי כוס קוקוס להוסיף אחרי שהקרם מוכן ומתייצב
לחלק את העוגה ל3 שכבות
אפשר להרטיב את העוגה בסירופ סוכר מוכן
לבשל כוס סוכר וחצי כוס מים עד שמסמיך מעט .
ולקרר.
למרוח את הקרם בין השכבות
ולעטוף בקרם מסביב
ולקשט בכדורי רפאלו

עוגת רפאלו_מתכון  של מגי מרגלית – מאסטר מתכונים
מגי מרגליתספר המתכונים של
מתכון של

מגי מרגלית

29 מתכונים