Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

תבנית 24

מצרכים:
6 ביצים מופרדות
1.5 כוסות סוכר
2.5 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
3/4 כוס שמן קנולה
3/4 כוס מיץ תפוזים משובח
חצי כוס אגוזים קצוצים
1.5 כוסות פרג טחון טרי

לציפוי השוקולד:
250 גרם שמנת מתוקה
350 גרם שוקולד מריר משובח
כף ברנדי או רום
אופן הכנת הציפוי:
מחממים שמנת עד לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד, מוסיפים ליקר ומערבבים עד שהשוקולד נמס

אופן ההכנה העוגה:
1. מחממים תנור ל170 מעלות.
2. מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר.
3. בקערה שניה , מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה, ומוסיפים את שאר החומרים ואת החלמונים ומערבבים היטב עד שכל החומרים מתאחדים.
4. מוספים את קצף החלבונים אל קערת התערובת בתנועות קיפול עדינות.
5. מכנסים את העוגה שלנו לתנור ל170 מעלות ל40 -45 דקות , לפני שמוצאים את העוגה בדקים עם שיפוד / קיסם את העוגה
6. נותנים לעוגה קרר טוב ולאחר שהעוגה בטמפרטורת החדר יוצקים עליה את השוקולד.

******לא מצאים את העוגה מהתנור עד שהיא לא יבשה ( בודקים עם קיסם באמצע העוגה )******

מתכוןמתכון

עוגת פרג_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים