Share with:


חלבי

אופן הכנה

ממכרת בטרוףףףףףףף 🙏🙏❤️❤️

מתכון:תבנית 28

לבצק:
140 גרם חמאה רכה
140 גרם סוכר
מחית וניל איכותית
2 חלמונים L
200 גרם קמח כוסמין לבן
קורט מלח
1 אבקת אפייה
דובדבני אמרנה

למלית:
500 גרם ריקוטה
100 שוקולד לבן
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
גרדת לימון

לשטרוייזל:
200 גרם קמח
120 גרם חמאה
80 גרם סוכר

אופן הכנה:
בקערת המיקסר שמים חמאה סוכר ווניל עם וו גיטרה מעבדים עד תערובת תפוחה .
מוסיפים חלמונים מערבלים מנקים את דפנות המיקסר.
מוסיפים את הקמח אבקת אפייה והמלח.
מערבלים עד קבלת בצק רך ודביק.
מורידים לנייר אפייה משומן קלות שמים עוד נייר אפייה מרדדים לגודל של התבנית. מניחים בתבנית בלי נייר אפייה.
מכינים את המילית.
ממיסים את השוקולד במיקרו או בביין מארי.
מוסיפים את הפודינג והשוקולד במהירות מערבבים עם מטרפה
מזלפים את המלית על הבצק.
שמים דובדבנים כמה שאתם אוהבים.
מכינים את השטרוייזל.
במעבד מזון שמים את כל החומרים מפעילים בפולסים עד קבלת פירורים.
מפזרים מעל הגבינה.
אופים 170 מעלות 35 דקות עד הזהבה ש"ח השטרוייזל.
מפזרים אבקת סוכר .

בהצלחה 🌺🌺🌺

עוגת ריקוטה עם דובדבני אמרנה_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

263 מתכונים