Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים:
4 ביצים מופרדות
2 כפות שמן
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
80 ג’ קמח (חצי כוס + כף)
כפית תמצית וניל
קרם:
שתי שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב.
הכנות:

  1. להקציף חלבונים כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר באיטיות ולהקציף לקצף יציב.
  2. לטרוף חלמונים שמן ותמצית וניל ולקפל אל הקצף. בסוף להוסיף את הקמח בקיפול.
  3. לרפד תבנית בנייר אפיה לצקת את הבלילה לשטח באופן שווה.
  4. חום בינוני 180 מעלות כ 14 דקות או עד שהעוגה זהובה. כשהעוגה יוצאת מהתנור לגלגל אותה עם הנייר אפיה, ליצור רולדה גדולה לקרר כשעתיים. עוד דרך לחלק את הבלילה לשניים ואז יש שתי רולדות קטנות.
  5. לפתוח בעדינות את הגילגול להקציף את מצרכי הקרם ולמרוח על הרולדה לגלגל שוב ולמרוח על הצד החיצוני. לקשט איך שרוצים.
מתכוןמתכון

עוגת רולדת וניל_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
אבי אלמדויספר המתכונים של
מתכון של

אבי אלמדוי

55 מתכונים