Share with:


אופן הכנה

הכוס היא כוס אוניברסלית רגילה

מצרכים לעוגה :
7 חלמונים
7 חלבונים
1 כוס סוכר
1 וחצי כוס קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס שקדים טחונים
1 כוס קוקוס
1 כוס שוקולד מריר גרוס גס
7 תמרים חתוחים גס
3/4 כוס שמן
1 ורבע כוס מיץ תפוזים עדיף סחוט טרי.
חצי כוס שוקולד לבן גרוס גס
גרדת תפוז מתפוז 1
חופן של פירות יבשים קצוצים לפי הטעם שאתם מעדיפים

אופן הכנת העוגה:
1. נקציף 7 חלבונים עם הסוכר לקצף חזק ויציב
2. נערבב בקערה חדשה, את הקמח, אבקת אפייה, שקדים, קוקוס, השוקולדים, התמרים, גרדת התפוז. ונעזוב בצד.
3. לקצף נוסיף את השמן והחלמונים ונערבב.
4. לאט לאט נוסיף את מיץ התפוזים ואת הקערה עם החומרים היבשים.
5. נשמן תבנית אפייה ונפזר עלייה פירות יבשים קצוצים, ניצוק את הבלילה ונאפה בחום של 170 מעלות כ- 50 דקות, ( לבדוק עם קיסם הוא צריך להיות עם פירורים לחים!!!! )
חברים את המתכון קיבלתי מחברתי האלופה נורית יונה אופה בחסד עליון

עוגת שקדים , קוקוס שוקולד ותמרים_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים