Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
4 ביצים
2 כוסות קמח ( כוס חד פעמי )
כוס וחצי סוכר
70 גרם חמאה מומסת
1 גביע שמנת חמוצה
1 א. אפיה
חצי כוס קוקוס
כפית תמצית וניל
קופסת שימורים אפרסק + כוס סירופ האפרסק

אופן ההכנה :
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף מבריק ותפוח
בקערה אחרת שמים את החמאה עם חצי כוס סוכר והחלמונים ומערבבים
מוסיפים את כוס הסירופ וגביע השמנת חמוצה ומערבלים קלות
להוסיף את הקוקוס ,הקמח א.אפיה ומערבבים
מקפלים את קצף החלבונים לתערובת העוגה ,מעבירים לתבנית עגולה משומנת
חותכים את חצאי האפרסק לקוביות ומפזרים מעל תערובת העוגה
אופים בתנור שחומם מראש 165 מעלות כ 50 דקות

**** ניתן להוסיף קרם וניל או רק שמנת חמוצה.

עוגת אפרסקים
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים