Share with:


פרווה

אופן הכנה

להקציף 6 ביצים שלמות 3 דקות
להוסיף אחד כוס סוכר
חצי כוס שמן,
2 כפיות אבקת אפיה,
חצי כפית מלח,
שתי כפיות תמצית וניל
2 כוסות קמח
אחד פודינג וניל

במיקסר להקציף 6 ביצים ללא הפרדה לפחות 3 דקות להוסיף בהדרגה סוכר
לאחר מכן שמן תמצית וניל לערבב קמח אבקת אפיה ואת הוניל ולהוסיף בהדרגה לבלילה עד להתמעה.
למזוג את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר, להוציא את האוויר ע"י תפיחת התבנית פעמיים על השיש.
אופים עד שקיסם יוצא יבש על 180..

עוגת רולדה וניל מטריפה + מאפינס
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

148 מתכונים