בסיס פאדג:
3 ביצים
100 גרם חמאה
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד נוגט
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס אגוזים קצוצים
3 כפות קמח
4 כפות שמן
קרם וניל:
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
2 כפות סוכר
ציפוי שוקולד:
1/2 שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד נוגט
אופן ההכנה:
ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל, מערבבים טוב, מוסיפים את השמן והקמח ומערבבים.
מקציפים ביצים שלמות עם סוכר חמש דקות לקצף תפוח. מוסיפים את השוקולד והאגוזים לקצף וערבלים באיטיות לאיחוד. מעבירים לתבנית 24 משומנת ואופים בתנור שחומם ל180 מעלות כ 25 דקות.
מוציאים ומצננים.
ממיסים את מרכיבי ציפוי השוקולד במיקרו מערבבים ומצננים.
מקציפים קרם וניל משטחים על הבסיס ומיישרים. מצפים בשוקולד, מקשטים באגוזים קצוצים ומקררים לפחות ארבע שעות.
בהצלחה ♥️�אילנית