5 חלבונים
3/4 כוס סוכר
להקציף לקצף יציב
להוסיף 2 כוסות קוקוס לערבב בקיפול לשמן תבנית או לשים בתחתית נייר אפיה וגם מסביב ולאפות 160 מעלות בערך 15 דקות
להוציא מהתנור לקרר היטב
1/2 שמנת מתוקה להרתיח להוסיף 2 שוקולד מריר 1/4 כוס חלב לערבב לקבלת קרם חלק למזוג על העוגה להכניס למקפיא 1/2 שעה
מקציפים 1 וחצי שמנת מתוקה עם 2 כפות אבקת סוכר ו 3 כפות אינסטנט פודינג וניל , 1 סוכר וניל לקבלת קצפת יציבה להוציא מהקפיא את העוגה ולזלף
לקחת רבע כוס אגוזים קצוצים גס לפזר מעל , לקחת 1/2 שוקולד לשים את השוקולד בשקית ולהכניס לכוס מים רותחים שימס ולזלף על העוגה
עוגה ממש טעימה ו מיוחדת