Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח.
2 כפות שמרים.
1 אפיה.
3/4 כוסות סוכר.
4 כפיות פודינג וניל.
1/3 כפית מלח.
3 ביצים.
חצי כוס שמן.
1 כוס מים פושרים.

אופן ההכנה:
לערבב היטב את החומרים היבשים למשך 2 דקות.
לאחר מכן לעשות גומה במרכז הקערה ומניחים את הביצים, שמן, מים ומעבדים למשך 5 דקות את הבצק היטב ליצירת בצק רך וגמיש.
לאחר מכן להוסיף את המלח וללוש לדקות נוספות.
יש לשמן את הקערה ולהניח את הבצק להתפחה, עד להכפלת הנפח למשך 45 דקות.
מרדדים ומורחים כל ממרח שאוהבים.
לאפות בחום של 170 מעלות למשך 35 דקות.
תהנו,

מתכוןמתכון

עוגת/עוגות שמרים_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
אבי אלמדויספר המתכונים של
מתכון של

אבי אלמדוי

69 מתכונים