Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח הטוניסאי של בריגי'יט סבן

1/2 קילו סולת
3/4 כוס סוכר
1 כוס שמן
אחד סוכר וניל
אחד אפייה
כוס מיץ לימון סחוט
7 כפות קוקוס
כוס קמח
קליפה מגורדת מלימון או תפוז
2 כפות מי זהר
ועוד כף אחד של מי ורדים

ההכנה:
לערבב הכול ביחד ולסדר במגשים להשטיח ולפזר מעל שומשום
לסמן בסכין לריבועים ועל כל ריבוע לשים שקד.
להכניס לתנור שחומם מראש
ל 170 מעלות עד שיזהיב
מוציאים מהתנור עד שיהיה פושר לחצי שעה
הכנת הסירופ:
כוס סוכר
שני כוסות מים
מקל אחד קינמון
אחד סוכר וניל
וחצי לימון סחוט
מרתיחים טוב ומוזגים על העוגה
שומרים במקרר

עוגת סולת / בסבוסה_מתכון של בריג'יט רובין סבן
בריג'יט רובין סבןספר המתכונים של
מתכון של

בריג'יט רובין סבן

8 מתכונים