Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 כוסות קמח מנופה
1/2 כוס אינסטנט פודינג ווניל
1 שקית אבקת אפיה
2 סוכר ווניל ,גרידת לימון 1 כפית
1 כוס שמן
1 ביצה

למילוי
8 תפוחים לקלף ולגרד
כוס סוכר או 1/2 כוס סילן טיבעי
חופן צימוקים לא חובה
1 כוס אגוזי המלך משדרג ממש
1 כף קינמון
קורט אגוז מוסקט
1/2 כוס מים
לבשל ולסנן

הכנה
ללוש במעבד את הבצק יוצא פירורים לחלק ל 3
לבשל את התפוחים לערבב עם סוכר וצימוקים והקינמון
לחלק ל 2 את המילוי
לרפד תבנית מלבנית .

לשים:
שכבת פירורי בצק.
שכבת תפוחים.
שכבת אגוזים.
שכבת פירורי בצק.
שכבת תפוחים.
שכבת אגוזים.
שכבת פירורי בצק.

לאפות ב180 מעלות כשעה עד שהעוגה משחימה ומזהיבה יפה מלמעלה להגיש עם כדור גלידה מעלף

בהצלחה אורה

עוגת תפוחים פירורית_מתכון של אורה ארגוב
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים