מידה בכוס 250 מיל/כוס ח.פעמי חם
4 ביצים L
כוס וחצי סוכר
1כוס שמן
1כוס ריצ /מיץ תפוזים
2 כוסות קמח מצה דק
1 כוס קוקוס
1 שקית אבקת אפייה
1 שקית סוכר וניל
אופן הכנה..
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה טורפים ביצים, סוכר, שמן, ומיץ תפוזים/ריצ לתערובת אחידה. מוסיפים קמח מצה ואבקת אפייה וטורפים לאיחוד.
משמנים את התבנית ומפזרים מעט סוכר או קוקוס , למניעת הידבקות. יוצקים את התערובת בתבנית
חד פעמית בינונית סטנדרטית
לציפוי לפני האפיה..
כוס אגוזי מלך
לפזר מעל בלילת העוגה ..
ולאפות בערך כ-35 עד 40 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש.
לשפוך מייפל אחרי האפיה
*או
רבע כוס סילאן לדלל עם כמה טיפות מים רתוחים *
בהצלחה רבה 💕