Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס העוגה:
2 כוסות ביסקוויט טחון דק, מעורבב עם 100 גר חמאה מומסת, ומהודק לתבנית 26.
לחומר המייצב:
150 גר מרשמלו בטעם וניל, מומס עם 100 גר שוקולד לבן ו1 כוס חלב, לערבב היטב ולהניח בצד.
לבלילת הגבינה:
250 גר גבינה לבנה5%
225 גר גבינת שמנת נפוליאון16%
200 גר שמנת חמוצה 9%
2 קופסאות שמנת מתוקה להקצפה.
80 גר אבקת סוכר
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל.
1 כוס עוגיות אוראו טחון דק עם המלית.
2 כפות גדושות מחית פיסטוק.
הכנה:
לקערת המיקסר, להניח את בלילת חומר המייצב, גבינות, שמנת חמוצה, שמנת מתוקה, אבקת סוכר, ו אינסטנט פודינג וניל, ו להקציף הכל, לקבלת בלילה אחידה.
ל3/4 בלילה לקפל 1 כוס עוגיות אוראו טחון, להניח מעל בסיס העוגה שבתבנית ולהשאיר להתייצבות במקרר( כ5 דקות)ל1/4 הבלילה הנותרת, להוסיף מחית פיסטוק, לערבב עד להתמזגות הפיסטוק להניח מעל בלילת האוראו ליישר בעזרת מרית, להשאיר להתייצבות במקפיא, להוציא שעה לפני הגשה.
באהבה/אורנה ועלני🌼🌼🌼🌼🌼

עוגת מוס גבינה, פיסטוק ואוראו ללא ג'ילטין_אורנה ועלני
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

356 מתכונים