Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית
120 גרם ביסקויטים
60 גרם חמאה מומסת

למוס גבינה
460 גרם גבינת שמנת 30%
120 גרם יוגורט
120 גרם סוכר
60 גרם מים
12 גרם אבקת ג'לטין
כפית מיץ למון
460 גרם שמנת מתוקה

לג'לי פטל
60 גרם מים
12 גרם אבקת ג'לטין
300 גרם פטל של סנפרוסט
100 גרם סוכר

לג'ילי ורוד שקוף לחלק העליון והסופי
80 גרם מים
6 גרם מיץ לימון
4 גרם אבקת ג'לטין
16 גרם סוכר
כף מחית פטל

לזילוף קרם גבינה
1 קצפת מתוקה
1/2 כוס חלב
1 פודינג וניל
3 כפות גבינת נו יורק 30%
1 כף אבקת סוכר

אופן ההכנה
התחתית:.
טוחנים את הביסקוויטים ומוסיפים חמאה מומסת מערבבים היטב.
מסדרים שקף סביב .
לרינג או תבנית קפיצית בקוטר 22 ס"מ ומהדקים היטב את פירורי בסקוויטים ומעבירים למקפיא עד להכנת המוס.

הכנת המוס
מערבבים את הגלטין עם המים ושמים בצד.
מערבבים ללא מיקסר את הגבינה עם הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
מוסיפים את היוגורט ומיץ לימון ושוב מערבבים.
מקציפים את השמנת המתוקה לא יותר מדי רק עד לקבלת מרקם של יוגורט ומוסיפים לגבינה ומערבבים ויוצקים 3/4 מהכמות על התחתית הביסקוויטים .
וחזרה למקפיא לכמה שעות להקפאה מלאה.

הכנת הג'ילי פטל:.
מערבבים את הגלטין עם המים ושמים בצד.
שמים על הגז את הפירות פטל עם הסוכר ומביאים לרתיחה עד שהסוכר נמס טוחנים למחית ומסננים לקבלת מחית חלקה .
ממיסים את הג'לטין במיקרוגל ומוסיםים למחית פטל מערבבים ושמים בצד 45 גרם ושופכים על המוס גבינה הקפואה וחזרה למקפיא .
שופכים את 45 גרם מחית פטל לתערובת הגבינה שנותר ושופכים על שכבת ג'ילי פטל וחזרה למקפיא להקפאה מלאה.

הכנת ג'ילי ורוד שקוף:.
מערבבים את ג'לטין עם המים ושמים בצד .
ל 10 דקות.
ממיסים את הגלטין במיקרוגל ומוסיפים את אבקת סוכר ומערבבים היטב ומוסיפים כף מחית פטל ושופכים על השכבה אחרונה ומעבירים למקרר.

הכנת הקרם.
20שופכים לקערה את השמנת מתוקה מוסיפים את החלב גבינת שמנת ואבקת סוכר ומקציפים עד ליציבות ומעבירים לשקית זילוך ומזלפים סביב ומעבירים למקרר להפשרה

בהצלחה👌👌👌.

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת מוס גבינת שמנת עם פטל בזילוף קצפת גבינה_מתכון של זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים