Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
4 ביצים
1 וחצי כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 וחצי כוס קמח
1 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות אגוזי מלך קצוץ גס
1/2 כוס שוקולית
1 סוכר וניל
1 אבקת אפייה

אופן ההכנה
1) מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה ועד ליציבות

2) בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם הסוכר וניל עד לקבלת קצת תפוח

3) מוסיפים את השמן והמיץ תפוזים וממשיכים להקציף במהירות נמוכה

4) מערבבים את התערובות ומוסיפים את הקמח בהדרגה ואת האבקת אפייה ומערבלים ללא מיקסר בתנועה קיפול

5) שופכים לתבנית סיליקון משומנת בקוטר 21 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש
ל 180 מעלות

6) מקררים ומחלצים את העוגה ומפזרים אבקת סוכר

עוגת טורט,מלא אגוזי מלך ושוקולית טעימה וקלה להכנה
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

450 מתכונים